
We hebben iets te vieren! Onze pizzaiolo Daniele Pierri is bekroond met het Verace Pizza Napoletana-certificaat.
Bij Pizza Beppe zijn we trots dat we erkend worden voor het maken van de échte Verace Pizza Napoletana. Het bereiden van de perfecte Napolitaanse pizza is geen eenvoudige prestatie. De AVPN hanteert strikte eisen voor de ingrediënten, de bereiding en de kookmethodes. Pizzeria’s die naar perfectie streven, moeten specifieke soorten bloem, tomaten en kaas gebruiken, en moeten zich houden aan strikte richtlijnen voor het kneden van het deeg, het vormen van de pizza en het bakken in een speciale oven.
Om het Verace Pizza Napoletana-certificaat te ontvangen, moeten we een streng inspectieproces doorlopen door vertegenwoordigers van de AVPN. Dit omvat een beoordeling van het volledige proces in de pizzeria, evenals een controle van het menu en de totale bedrijfsvoering.
Elk detail telt, en elke stap maakt het verschil: pizza zoals pizza bedoeld is.





