Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Volg op instagram
Two people sitting at a table eating pizza.

The people’s place

Het begon allemaal in 2018 en sindsdien hebben we ontzettend veel leuke mensen bij ons mogen verwelkomen. We hebben het echt allemaal gezien: diepzinnige gesprekken, gepassioneerde zoenen, hartverwarmende toasts, gestaar in het niets, huwelijksaanzoeken, zakelijke deals, sappige roddels, nieuwe vriendschappen, oude vriendschappen, verhitte discussies, applaus, tranen, knuffels en gelach… heel veel gelach.

Ons avontuur ging van start in 2018 en we willen dat het nooit stopt. Welkom bij Pizza Beppe.

A black pizza box with white lettering on it.

A pizza place con amore

Toen wij voor het eerst een hapje namen van een pizza in Napels, werden we helemaal omver geblazen. We wisten direct dat we dit thuis nodig hadden. Zo ontstond het idee van Pizza Beppe: een kwalitatieve pizzeria waar, als eerste plek plek in Nederland, de Verace Pizza Napoletana op de kaart staat. Een plek waar mensen samenkomen om de lieflijke Italiaanse ongedwongenheid en saamhorigheid te beleven. Een plek die overloopt van la dolce vita.

A man and a woman eating pizza and drinking wine.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Wij zien elke Beppe als een ontmoetingsplaats. Een fijne plek waar familie, vrienden, collega’s en buren samenkomen voor heerlijk eten en elkaars gezelschap. We zijn zo blij als een kind om te zien dat steeds meer van jullie Beppe’s dolce vita omarmen. We hebben nu 16 vestigingen in vijf steden en hopen je daar snel te zien!

There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
A man in an apron holding a beer in his hand.
A man with tattoos on his arms and hands.
A couple of men sitting at a table in a kitchen.
A black and white photo of two men in a store.
A black and white photo of a man wearing a bandana.
A black and white photo of a man cutting something.

Come join la famiglia

Net als in Italië, is familie alles voor Pizza Beppe. Iedereen die bij ons naar binnen loopt is familie voor ons: onze gasten, onze leveranciers en natuurlijk… ons team. Ben jij op zoek naar een baan in een hecht team, waar je je onmisbaar zal voelen? Een baan waar je je hart en ziel in kwijt kunt? Kom bij la famiglia – we kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Op dit moment hebben we 16 restaurants en daar blijft het niet bij. Binnenkort openen wij nieuwe vestigingen, dus we zijn altijd op zoek naar pizzaioli, restaurantmanagers, bedieningsmedewerkers en afwashelden.

Two men standing next to each other in a kitchen.