Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Volg op instagram
Two people sitting at a table eating pizza.

Napolitaanse Pizza Utrecht

Bij Pizza Beppe serveren wij de lekkerste authentieke Napolitaanse pizza’s in Utrecht. Of je nu de stad bezoekt en nog een gezellig restaurant zoekt, of ze liever ophaalt en er thuis van geniet. Bij Pizza Beppe zorgen we voor een combinatie van liefde en lekker eten. Laat je verrassen door de sensationele smaken van de Napolitaanse pizza in Utrecht.  

A black pizza box with white lettering on it.

Pizza bestellen Utrecht

Even geen zin in een avondje uit, of spontaan wat vrienden over de vloer? Bestel een Napolitaanse pizza in Utrecht bij Pizza Beppe! Maak een keuze uit ons menu en haal hem daarna af bij een van onze locaties. Zo zorg je in een mum van tijd voor een kwalitatief en overheerlijk diner op tafel, zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen. Daarbij hebben we ook vaak te gekke aanbiedingen voor je klaar staan.

Wat dacht je van 2 Napolitaanse pizza’s voor de prijs van 1! Selecteer je locatie op onze website en ontdek al het lekkers dat Pizza Beppe voor je klaar heeft staan. Momenteel kun je een Napolitaanse pizza in Utrecht bestellen in het centrum, Lombok, Oost en binnenkort ook op de Oudegracht. Kom jij jouw pizza’s ook bij ons afhalen?

Napolitaans pizza restaurant in Utrecht

Een authentieke Napolitaanse pizza in Utrecht proeven? Pizza Beppe is als eerste restaurant in Nederland geaccepteerd door de Associazione Verace Pizza Napoletana. Kom langs bij een van onze locaties in Utrecht en ervaar zelf het Napolitaanse geluk. Kies voor een shared dining concept en bestel verschillende starters, pizza’s en sluit de avond af met een glas prosecco en Italiaans toetje. Wij kunnen niet wachten om jouw gezelschap te leren kennen.Zeker weten dat wij nog plekken vrij hebben? Reserveer vooraf een plekje op onze website. 

A man and a woman eating pizza and drinking wine.

Napolitaanse sfeer bij Pizza Beppe

Pizza Beppe is niet zomaar een standaard Napolitaans pizza restaurant in Utrecht. Wij doen het allemaal net even wat anders. De pure Napolitaanse sfeer in ons restaurant zorgt voor kameraadschap en gezelligheid. Met respect en kennis voor de geschiedenis en de cultuur, brengt het team de grootste glimlach op het gezicht van al onze gasten. Bij Pizza Beppe is iedereen één grote familie en wordt er iedere dag een feestje gemaakt. Dat wij onze gasten hoog hebben zitten, komt ook terug in onze Beppe Loyalty Club. Voor elke euro die jij als gast bij ons uitgeeft, ontvang je 1 punt. Deze punten kun je inwisselen voor geweldige prijzen; wat dacht je van een gratis pizza, tiramisu of zelfs een Pizzaioli Masterclass trip naar Napels. Wie wil dat nu niet! Geef je hier op voor de Loyalty Club en geniet extra van jouw Napolitaanse pizza in Utrecht.

There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
A man in an apron holding a beer in his hand.
A man with tattoos on his arms and hands.
A couple of men sitting at a table in a kitchen.
A black and white photo of two men in a store.
A black and white photo of a man wearing a bandana.
A black and white photo of a man cutting something.

Wat is een Napolitaanse pizza?

De geschiedenis van de Napolitaanse pizza gaat WAY BACK. Bij archeologische opgravingen bij Napels vonden wetenschappers keukengerei en bakbenodigdheden die erg lijken op het keukengerei dat vandaag de dag nog gebruikt wordt om verse pizza’s mee te bereiden. Doordat er in Napels veel arme mensen woonden, ontstond er een grote vraag naar voordelig eten. Gebakken broden zorgden voor een ideale oplossing. Ze waren eenvoudig te maken en konden snel geconsumeerd worden. Deze broden werden al snel heerlijke verse pizza’s met simpele ingrediënten. Daar genieten wij bij Pizza Beppe tot op de dag van vandaag nog steeds van.

Knapperig en luchtig tegelijk

Vergis je niet. De pizza zoals je die in Rome gewend bent, verschilt heel wat met een Napolitaanse pizza die je in Utrecht bij Pizza Beppe krijgt. Wat een Napolitaanse pizza zo bijzonder maakt is toch wel het deeg. Deze is over het algemeen luchtiger en knapperiger dan de Romeinse pizza. De hoge rand zorgt ervoor dat alle verse ingrediënten goed in het midden van de pizza blijven zitten. Daarbij bakken wij de Napolitaanse pizza in Utrecht door middel van een houtoven. Hier wordt de pizza voor een korte tijd op hoog vuur gebakken. Dit zorgt voor de kenmerkende brandblaren op de pizza. 

Als laatste zorgt de gebruikelijke manier van eten ook voor een verschil. De Napolitaanse pizza’s worden echt gezien als streetfood. Deze hoor je officieel als een libretto (boek) dubbel te vouwen. Een ideaal gerecht om met jouw famiglia e amici (familie en vrienden) van te genieten!

Zien wij jou snel voor een Napolitaanse pizza in Utrecht bij Pizza Beppe?

Two men standing next to each other in a kitchen.