Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Volg op instagram
Two people sitting at a table eating pizza.

NAPOLITAANSE PIZZA EINDHOVEN

Napolitaanse pizza is ook wel bekend als pizza Napoletana. Dit is een traditionele pizza uit de stad Napels in Zuid-Italië. Wil jij echt Napolitaanse pizza Eindhoven eten? Dan ben je bij Pizza Beppe aan het juiste adres. Wij zijn het eerste restaurant in heel Nederland dat is erkend door de Associazione Verace Pizza Napoletana, een keurmerk voor pizzeria’s die authentieke Napolitaanse pizza’s bakken.

A black pizza box with white lettering on it.

WAT IS EEN NAPOLITAANSE PIZZA?

Een Napolitaanse pizza staat bekend om de krokante, dunne korst en de eenvoudige, maar heerlijke toppings en is anders dan bijvoorbeeld de Romeinse pizza.. Napolitaanse pizza’s zijn een van de bekendste en meest geliefde pizza’s ter wereld.

De basis van een Napolitaanse pizza is het deeg, dat gemaakt wordt van speciale Tipo 00-bloem, water, gist en zout. Vervolgens moet het langzaam rijzen, zodat het de tijd heeft om te fermenteren en een luchtige textuur te krijgen. Het resultaat is een lichte, dunne korst die zowel knapperig als zacht is. Traditionele toppings voor een Napolitaanse pizza zijn onder andere mozzarella di bufala en verse basilicum.

Ook het bakken van de pizza is een kunst op zich. De pizza wordt gedurende 60 tot 90 seconden gebakken in een houtgestookte oven op hoge temperatuur.

A man and a woman eating pizza and drinking wine.

OVER PIZZA BEPPE

Pizza Beppe bestaat sinds 2018; een pizzeria van topkwaliteit en het eerste restaurant in Nederland waar de Versace Pizza Napoletana op de kaart staat.Pizza Beppe wordt niet enkel als een kwalitatieve pizzeria gezien, maar is ook een ontmoetingsplek. Wij zijn een spot waar familie, vrienden en kennissen samenkomen om van elkaars gezelschap te genieten en lekker te eten.

There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
A man in an apron holding a beer in his hand.
A man with tattoos on his arms and hands.
A couple of men sitting at a table in a kitchen.
A black and white photo of two men in a store.
A black and white photo of a man wearing a bandana.
A black and white photo of a man cutting something.

DE VERSACE PIZZA NAPOLETANA

De "Versace Pizza Napoletana is een creatie die de wereld van mode en de Italiaanse keuken op een unieke manier samenbrengt. Deze bijzondere pizza is vernoemd naar het befaamde modehuis Versace en is een eerbetoon aan de traditionele Napolitaanse pizza, die bekendstaat om zijn eenvoud en hoogwaardige ingrediënten.

De Versace Pizza Napoletana wordt op authentiek Napolitaanse wijze bereid en wordt gekenmerkt door een dunne, knapperige korst. Het deeg wordt gemaakt van hoogwaardige bloem, water, zout en gist, en rijst langzaam om een luchtige textuur te creëren. De pizza wordt vervolgens belegd met de beste ingrediënten, zoals verse mozzarella, San Marzano-tomaten, basilicum en extra vierge olijfolie.

Erkend

door de Associazione Verace
Pizza NapoletanaDe Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) is een non-profitorganisatie gevestigd in Napels, Italië, die zich toelegt op het beschermen en bevorderen van de traditionele Napolitaanse pizza. De AVPN werd opgericht in 1984 en heeft sindsdien wereldwijd erkenning gekregen voor haar inzet voor de authenticiteit en kwaliteit van de Napolitaanse pizza. Om de erkenning van de AVPN te ontvangen, moeten pizzeria's bijvoorbeeld specifieke ingrediënten gebruiken, zoals San Marzano-tomaten en extra vierge olijfolie. Het deeg moet daarnaast ook met de hand worden gekneed en een bepaalde rijstijd hebben zodat het een luchtige textuur krijgt. Bovendien moet de pizza worden gebakken in een houtgestookte oven op zeer hoge temperatuur. De AVPN-certificering is een belangrijk keurmerk voor pizzeria's die streven naar het behoud van tradities en de hoge kwaliteit van de Napolitaanse pizza. Het keurmerk staat garant voor de authenticiteit van de pizza en biedt een waardevolle referentie voor pizzaliefhebbers over de hele wereld die op zoek zijn naar een echte Napolitaanse eetervaring. 

Napolitaanse pizza Eindhoven bestellen

Ben jij woonachtig in omgeving Eindhoven? Dan ben jij de gelukkige, want restaurant Pizza Beppe zit namelijk ook in Eindhoven! Ons restaurant is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. Wil jij graag een authentieke pizza bij ons bestellen? Doe dit dan eenvoudig en snel online via de order en pick-up. Wil je toch liever in het restaurant genieten van onze overheerlijke pizza’s? Reserveer dan een tafel bij ons. 

Two men standing next to each other in a kitchen.