EN

Stay updated about the latest news

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Follow on instagram
Two people sitting at a table eating pizza.

Napolitaanse Pizza Amsterdam

Bij Pizza Beppe serveren wij een authentieke Napolitaanse pizza in Amsterdam. Een plek waar ambacht, traditionele smaken en verse producten samenkomen. Kom langs en ervaar zelf meest pure Italiaanse gerechten met een vleugje liefde van Beppe. In ons restaurant, of gewoon bij jou thuis.

A black pizza box with white lettering on it.

Pizza bestellen Amsterdam

Woon je in Amsterdam en heb je zin in een ambachtelijke Napolitaanse pizza, maar heb je geen zin om uiteten te gaan? Wij begrijpen je volkomen! Soms is er niets zo lekker als een avondje Netflix met één (of meerdere) pizza’s op de bank. Bestel jouw Napolitaanse pizza in Amsterdam bij Pizza Beppe. Wij maken jouw pizza’s met liefde klaar en zorgen dat je ze zo snel mogelijk kunt ophalen bij een van onze locaties. Ook makkelijk wanneer je onverwachts bezoek over de vloer krijgt, maar niet wil aankomen met een flauwe hap. Pizza Beppe laat je thuis genieten van een authentieke Napolitaanse pizza in Amsterdam. Breng de Napolitaanse liefde in huis!

A man and a woman eating pizza and drinking wine.

Napolitaanse pizza restaurant in Amsterdam

Klaar voor een avondje Amore en Napolitaanse pizza in Amsterdam? Bij Pizza Beppe zorgen we voor een relaxte setting en geweldig eten. Naast de diverse selectie aan Napolitaanse pizza’s vind je heerlijke voorgerechten, uitstekende Italiaanse wijnen en desserts om je vingers bij af te likken.

Net zoals in Italië, staat familie op nummer 1 bij Pizza Beppe. Wij zien onze collega’s, leveranciers en gasten als één grote familie. In ons restaurant zet dit zich om in een relaxte sfeer. Tijdens de zomermaanden ontvangen we jullie graag op ons terras. Heerlijk buiten vertoeven onder het genot van een Napolitaanse pizza of shared starters met een koel glas wijn of een Italiaans biertje. Proef zelf de sfeer van de Napolitaanse gezelligheid en reserveer een plekje bij Pizza Beppe.

There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
There is pizza and there is pizza napoletana
A man in an apron holding a beer in his hand.
A man with tattoos on his arms and hands.
A couple of men sitting at a table in a kitchen.
A black and white photo of two men in a store.
A black and white photo of a man wearing a bandana.
A black and white photo of a man cutting something.

Authentieke Napolitaanse pizza’s

Bij Pizza Beppe gaan we terug naar de oorsprong van de Napolitaanse pizza’s. Wij streven elke dag weer naar pizza’s zoals pizza’s horen te zijn. Het bakken van de authentieke Verace Pizza Napoletana is absoluut geen eenvoudige opgave. Wij werken met de beste ingrediënten uit de Campania regio, dat proef je direct. Ook de bereiding van het deeg voor jouw Napolitaanse pizza in Amsterdam nemen wij erg serieus. Een wetenschappelijk proces, waar wij ook een flinke dosis liefde aan toevoegen.

Door ons harde werk is Pizza Beppe het eerste restaurant dat is erkend door de Associazione Verace Pizza Napoletana. Een enorme eer, die we door onze originele recepten en richtlijnen van de uitvinders hebben mogen ontvangen. Dit keurmerk dragen we dan ook met trots. Wil jij ook een Napolitaanse pizza in Amsterdam proeven? Reserveer nu een plekje in ons restaurant of bestel jouw pizza’s online!

Pizza met dunne knapperige korst

Maar wat maakt deze Napolitaanse pizza in Amsterdam nu eigenlijk zo bijzonder…  Een Napolitaanse pizza, ook wel bekend als pizza Napoletana, is een traditionele Italiaanse pizza die zijn oorsprong vindt in de stad Napels. Het is een unieke stijl van pizza die bekend staat om zijn eenvoudige en pure ingrediënten, dunne en luchtige korst, en authentieke bereidingswijze. Alle pizza’s worden gebakken in een hout gestookte oven met een extreem hoge temperatuur. Op deze manier rijst de korst extra snel en krijg je de perfecte combinatie tussen luchtig en knapperig. Samen met de authentieke smaak van onze verse ingrediënten, zorgt dit voor een culinair hoogstandje. Een echte Napolitaanse pizza in Amsterdam; niets meer en niets minder.

Een menu om van te smullen. Of je nu een klassieke Margherita verkiest, avontuurlijk bent met truffels of geniet van een vegan pizza, bij Pizza Beppe is er voor iedereen voldoende keuze. Wij hebben ons menu samengesteld zodat iedereen van de authentieke smaken van Napels kan genieten. Vegetarisch of veganistisch, een grote of kleine eter, wij zorgen dat jij tevreden bent. Heb je speciale wensen? Laat het ons zeker weten. Wij kijken graag mee naar de verschillende mogelijkheden.

Neem een kijkje op ons menu of laat je verrassen door de keuze van de chef! Zien wij jou snel voor een Napolitaanse pizza in Amsterdam?

Two men standing next to each other in a kitchen.